IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 30 de marzo de 2017

JORNADA DE LLIGA CATALANA PER L'ESCOLA DE NATACIÓ AL CN MATARÓ


El dissabte 1 d'abril, la nostra Escola de Natació té una nova jornada de lliga catalana a les nostres instal·lacions del CN Mataró. L'equip Benjamí participarà en la 6a jornada i l'equip Prebenjamí en la 4a jornada. Una competició amb diferents proves on els nostres nedador@s hauran de tornar a demostrar les seves evolucions.

Escola de Natació del CN Mataró


Volem recordar la importància d'assistir a les competicions perquè són una part molt important de l'aprenentatge dels joves nedador@s. Com a pares us recomanem que acompanyeu els vostres fills i no els hi parleu de masses coses específiques de natació ni estigueu molt a sobre ni abans ni durant ni després de la competició i evidentment desaconsellem rotundament cronometrar els temps que fan, ja que en aquesta etapa no ha de ser una prioritat. Aquestes actituds acaben portant problemes amb el temps.



L'ordre d'arribada de les diferents sèries tampoc ha de ser un element important de valoració, ja que es presenten diferents situacions a cada sèrie i de vegades té més valor quedar sisè a una sèrie que arribar primer en una altra. Valorem com fan les coses i si han gaudit competint, quines sensacions han tingut, com s'han trobat (ràpids, lents, àgils, pesats, tensos....).



Esperem doncs poder gaudir d'una bona jornada de natació formativa.



Un cop finalitzada la competició, els nedador@s de les edats 2006, 2007 i 2008 hauran d'anar al CN Premià a realitzar la Prova de Nivell que la Federació Catalana de Natació ha programat per aquest dissabte.

L'hora de convocatòria per la prova de nivell al CN Premià serà a les 19:15. Recordem que aquesta prova serà molt curta i durarà aproximadament de 20:00 a 20:20.



Com ja aneu sabent, aquesta prova de nivell és molt important, ja que s'ha de superar per poder participar en els Campionats de Catalunya de final de temporada.



Molta sort a tothom!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario