IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 11 de noviembre de 2010

Berta Triola als Campionats d'Espanya per Autonomies amb Catalunya.

La nostra jove i prometedora nedadora Berta Triola ha estat seleccionada per participar els propers dies 11 i 12 de Desembre als II Campionats d'Espanya per Autonomies categoria Infantil que es celebrarà a Madrid. Formarà part de la potent Selecció Catalana on per tradició, toca guanyar aquest Campionat, tot i que darrerament altres comunitats autònomes estan apretant moltíssim i es preveu una interessant lluita amb la Comunitat de Madrid i amb la Comunitat d'Andalusia.

A l'anterior edició hi va participar en Pol Cantó, guanyant una de les seves proves que va nedar i lluitant per la primera plaça a les altres. Esperem que la Berta pugui tenir un paper protagonista i sobretot que gaudeixi de la competició i que n'aprengui molt per al seu futur.

Enhorabona per la Berta i sobretot pel treball en equip de tots els entrenadors de la Base que han aportat el seu granet de sorra en la formació d'aquesta nedadora. Esperem que per la III edició d'aquest campionat que es celebrarà l'any vinent, hi siguin convocats altres nedadors del Centre i d'aquesta forma no perdre la tradició de tenir sempre representació mataronina en aquest campionat de primer nivell.

Molta sort!

No hay comentarios:

Publicar un comentario