IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 30 de noviembre de 2010

Campionats d'Espanya Absoluts a Palma

Els propers dies 2,3,4 i 5 de Desembre es celebren els Campionats d'Espanya Absoluts en pisicina curta a la rapidíssima piscina de Son Hugo a Palma de Mallorca. Tot i ser un cicle de treball molt curtet per encarar aquest campionat, els nostres nedadors i nedadores han treballat de valent per poder estar ho més a dalt possible de les classificacions i mica en mica anar retallant temps a les "marques personals" que es van fer amb els banyadors màgics de poliuretà. Cal dir que hi ha alguns que ja ho han aconseguit, per tant, sempre es pot nedar més ràpid que el teu rècord personal!!!

Sabent que els nostres nedadors i nedadores rendeixen molt millor en pisicna llarga, no renunciem en cap cas a realitzar posicions de mèrit, ja sigui amb algún pòdium o bones posicions a les finals A i B.

Els nedadors i nedadores que el dimecres 1 de Desembre surten cap a Palma per participar als Campionats d'Espanya queden reflexats a la següent convocatòria:

http://www.scribd.com/doc/44384461/Convoc-Cesp-Abs-Palma


Molta sort!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario