IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 11 de noviembre de 2010

La Berta Cantó es prepara a Itàlia

La nostra capitana Berta Cantó s'ha traslladat a Roma per motius universitaris i està cursant l'erasmus a la capital italiana. Al mateix temps continua amb la seva preparació esportiva per encarar una nova temporada que esperem que sigui tan gloriosa com l'anterior, on va guanyar 3 subcampionats d'Espanya a les pisicnes Bernat Picornell el passat mes de Juliol.

El passat cap de setmana es va estrenar a nivell competitiu amb el seu club italià (Forum S.C.) al Gran Prix Internacional que es neda a Itàlia, i ho va fer força bé, quedant en segona posició en 100 Braça amb un temps de 1.11.73 darrera de la italiana Sara Damiani que li va treure només 66 centèssimes i va parar el crono en 1.11.07. L'altra prova que va nedar van ser els 200 Braça on va quedar en tercera posició amb un temps de 2.35.59, darrera de la nedadora mundialista Chiara Boggiatto (2.25.89) i de l'altra italiana Giulia Tarquini (2.32.86) les dues del Nuoto Livorno.

Bona estrena internacional per la Berta, que aquesta setmana té una nova oportunitat per continuar evolucionant, ja que hi participa de nou a una altra jornada del Gran Prix Internacional en terres italianes. Us informarem de la seva actuació.


Arrivederci Berta!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario