IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 11 de noviembre de 2010

La Nit del Centre Natació Mataró

El proper dijous 18 de Novembre a les 21.30 celebrarem a la sala de festes Das Andere "La Nit del Centre Natació Mataró", on es farà la presentació dels primers equips de les diferents seccions del Centre. No cal dir que hi sou tots convidats, família, amistats, acompanyants, seguidors, per tal de que la nit sigui més acollidora i d'aquesta manera reconèixer tots els esforços que hi dediquen els nostres esportistes representant el Centre arreu de l'Estat Espanyol i part de l'extranger.

Hi haurà un petit sopar per a tots els assistents que s'haurà de completar amb les begudes que cadascú vulgui i d'aquesta manera passar una bona estona tots junts.

Els nedadors del primer equip de Natació que han d'assistir a aquesta presentació i reconeixament són:

Equip Masculí: Jesús Collado, David Roncero, Antonio Roldán, Josua Samios, Andreu Valls, Daniel Garcia, Pol Cantó, Martí Garolera, Eduard Cecília.

Equip Femení: Berta Cantó, Natàlia Torné, Aïna Jiménez, Irene Illa, Mirèia Biel, Adriana Roca, Helena Torné, Aïna Triola, Carla Chaves, Núria Vivas, Sara Martínez.

Tècnics: Sergi Garcia, Jordi Cristià, Joan Parra.

Us hi esperem a tots!!! Animeu-vos a venir amb les millors gales i fem que trascendeixi aquest esdeveniment al màxim a nivell social!!!

Fins dijous vinent!

No hay comentarios:

Publicar un comentario