IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 15 de febrero de 2011

Campionat de Catalunya Aleví a Olot

El proper divendres 18 de Febrer, el nostre equip Aleví entrenat per en Roger Cruañas i en Jordi Cristià sortirà a les 8.30 del matí cap a Olot per participar als Campionats de Catalunya d'hivern. És una sortida molt emocionat per als nanos, dormir fora de casa, competició amb els millors nedadors de Catalunya, conviure amb l'equip durant el viatge, a la piscina i a la casa de colònies,... Esperem que tothom visqui moltes experiències en aquest Campionat, i que aquestes ajudin a formar als joves nedador@s per a les següents categories.

La primera sessió és el divendres a la tarda, i les següents es fan en dissabte i diumenge en doble sessió, una de matí i l'altra de tarda. El nostre equip estarà allotjat a la casa de colònies "Torre Malegrida", a Olot mateix, on dormiran i faran tots els àpats. Els desplaçaments interns (casa-piscina-casa) es faran amb autocar compartit amb altres clubs. La tornada serà el diumenge a la tarda al finalitzar la competició, tots tornarem junts amb autocar.

Cal recordar que s'ha de portar sac de dormir, roba d'abric, estris per la higiene personal, i tot allò que considereu oportú per aquests tres dies fora de casa i de competició.

Agrairíem també als pares que en el cas de que algun dels vostres fill@s hagués de prendre algun medicament o tingués alguna al·lèrgia, ho comuniquèssiu ho abans possible als entrenadors per tal de poder tenir l'autorització paterna pertinent.

A continuació us adjuntem la convocatòria i la localització del CN Olot.

Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1OTNlYzgyZTUtZDAxNy00ZDlmLWI2MjAtN2Y1M2VkNWJhOGM1&hl=en

Com arribar al CN Olot
http://www.cnolot.cat/       (podeu descarregar el mapa desde la pàgina principal)


Molta sort a tothom i que vagi molt bé el campionat!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario