IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 11 de febrero de 2011

La Nutrició: Bàsica per tenir un bon rendiment esportiu.

El rendiment i el resultat dels nostres esportistes depenen en gran mesura del treball realitzat dia a dia amb esforç, atenció i sacrifici. Podríem anomenar que aquest és l'entrenament Visible, el que l'entrenador veu. Hi ha d'altres factors que són tant o més importants que els anteriors, com per exemple els estiraments, el descans, la hidratació i sobretot la Nutrició. De tot això en podríem anomenar l'entrenament Invisible, el que l'entrenador no acostuma a veure.


Un gran talent, amb un bon entrenament Visible però amb un escaç o deficient entrenament Invisible, mai podrà arribar al seu màxim potencial perquè tindrà mancances de qualsevol tipus.
Hauríem de fer un esforç tots plegats, nedadors, pares i entrenadors perquè tots aquests factors que hem anomenat els tinguem ben coberts, i pensar que aquell segon, dècima o centèssima que hem falta per aconseguir el meu objectiu, podrien rebaixar-se corretgint un parell de coses.

A continuació teniu adjuntat un parell de documents per gentilesa del Servei de Nutrició del CAR de Sant Cugat, on apareixen unes pautes de Nutrició i Hidratació molt bàsiques però que tothom ha de recordar.

Nutrició
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1NjEyYjc3ZTMtMjA3MS00NDI5LWFkOWEtYjk3YjZiZDYzMWQ4&hl=en

Hidratació
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1NzFhYzA0YjEtMDVjMC00ZWIwLTg1OGYtYjkyZWZhMTc4ZWQ1&hl=en



Salut, esport i bons aliments!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario