IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 23 de febrero de 2011

Jornada de lliga de l'Escola de Natació a Badalona

El proper dissabte 26 de febrer es nedarà la jornada de lliga que es va aplaçar la setmana anterior per problemes administratius del club organitzador. Serà al Club Natació Badalona, i la competició començarà a les 16.00 hores de la tarda.

El desplaçament es farà amb autocar, i la sortida serà a les 14.00 desde el Centre Natació Mataró. Molta puntualitat a l'hora de la sortida.

De nou una nova oportunitat perquè els més joves representants del Centre es posin a prova, demostrin la seva evolució i sobretot, més important que el resultat (que per això ja tindran temps quan siguin més grans) que gaudeixin de l'experiència i aprenguin, competició rera competició coses noves. Volem remarcar que estem en una etapa completament formativa, on donem més importància a aspectes com, el control de l'ansietat i del nerviosisme, animar als companys i fer amics d'altres clubs, posar en pràctica les habilitats apreses en els entrenaments, però sobretot, anar millorant i perfeccionant les tècniques específiques de cada estil de natació.

El temps realitzat i/o la posició assolida són conseqüències de com han nedat, però mai serà ho més important en aquestes edats. Estem farts de veure per moltes piscines campions de 7-8 anys que als 12 ja van enrera i als 14 desapareixen de la Natació. Per sort, del Centre Natació Mataró no n'hi han gaires d'aquests, ja que intentem inculcar aquesta filosofia en les primeres edats, perquè despuntin en categories superiors amb garanties d'arribar molt més lluny durant molt més de temps.

Molta sort per aquesta nova competició!!!


Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1NzJlNTY2NDItNGI3NS00ZDE1LWFkM2QtNDRkOGJhMTdkOTU2&hl=en

No hay comentarios:

Publicar un comentario