IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 10 de mayo de 2011

Campionat de Catalunya Open

Els propers divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 de Maig es celebren els Campionats de Catalunya Open a Terrassa. Pel matí es faran les eliminatòries i per les tardes una única final amb 10 nedadors, exceptuant les proves de 50 que hi haurà una semifinal amb 10 nedadors i després al final de la jornada una final amb només 5 nedadors.





Tot i estar en un moment de la temporada on les mirades estan posades als Campionats d'Espanya Absoluts d'estiu a Mataró, passarem per les instal·lacions del CN Terrassa per començar a preparar les diferents proves i poder anar afinant mica en mica fins al mes de Juliol.

Esperem tenir presència a la majoria de finals de les proves que hi participem, i aconseguir algun pòdium amb els nedadors que competeixin millor.

Cap de setmana dur, moltes proves, entrenaments recuperadors entre sessions, begudes recuperadores, etc... tot això ho haurem d'envoltar d'un bon ambient de treball per tal de gaudir de tres dies de competició i entrenament emocionants.

A continuació teniu la convocatòria:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1YmMzZDE2YjYtMzQ2YS00ZjQzLWFkZTktZWMyNGZmMjUxOWMy&hl=en


Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario