IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 10 de mayo de 2011

Darrera jornada de lliga Aleví-Infantil

IMPORTANT: L'HORA DE SORTIDA S'AVANÇA A LES 14.00 JA QUE LA COMPETICIÓ COMENÇARÀ 30' ABANS

El proper dissabte 14 de Maig, els nostres equips Aleví i Infantil nedaran la darrera jornada de lliga catalana a les instal·lacions del CN Granollers. S'haurà de certificar la classificació per equips per a la gran final del mes de Juny i d'aquesta manera poder lluitar amb els millors equips de Catalunya i poder demostrar el nivell que tenim i sobretot a on volem arribar.

Es nedaran diverses proves en categoria Infantil i el fons i estils en la categoria Aleví. Aquests hauran de retallar les seves marques en aquestes proves si es volen assegurar la Classificació pels Campionats de Catalunya d'Estiu en proves individuals. Per tant, prepareu bé la setmana i encareu les proves del dissabte amb confiança i a per totes!!!

El desplaçament es farà amb autocar (sortida 14.30, CN Mataró) i la competició començarà a les 16.00.

A continuació teniu adjuntades les convocatòries.

Aleví:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1NTE0ZDQ2MjYtYjNlMi00MDZkLWFlYzMtY2M1OTIyMzU5MTkx&hl=en

Infantil:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1YmIxMWQ4YmQtZjIyNC00NWY3LWJiMmUtZmNiYTQwOTIxZDRj&hl=en


Molta sort per aquest dissabte!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario