IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 4 de mayo de 2011

Competició de l'Escola a Mataró

Aquest dissabte 7 de Maig de 2011 es neda a les instal·lacions del C.N.Mataró una nova Jornada de Lliga Catalana Benjamí i Pre-benjamí. Els nostres joves nedadors s'apropen a les darreres competicions de la temporada i mica en mica s'han de veure les evolucions i els aprenentatges que van adquirint amb els entrenaments.

Les proves de 400 lliures i de 200 lliures seran les protagonistes d'aquesta jornada, i són un repte molt important per aquests joves nedador@s que les han de plantejar amb seguretat i ganes per poder aprendre a nedar aquestes distàncies.

A continuació us adjuntem la convocatòria i les sèries per aquest dissabte:

Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1NjA2MTU4ZGUtNTMzMC00NTYyLWE2NjctNTAwYzE4MDg3MzY0&hl=en

Sèries
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1NjllY2VhYzYtY2VjMy00ZGI3LWFjYTUtYmMxZTE1N2FjODZk&hl=en

No hay comentarios:

Publicar un comentario