IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 24 de mayo de 2011

Copa Catalana Absoluta i Trofeu Pàsqua

El proper dissabte 28 de Maig per la tarda i el diumenge 29 pel matí es disputarà la Final de la Copa Catalana Absoluta a les instal·lacions del CN Barcelona. El CN Mataró està classificat entre els 8 millors clubs de Catalunya en categoria conjunta, posició que es va haver de guanyar pujant de categoria per dues vegades consecutives en els darrers dos anys per un canvi de reglament que va patir aquesta competició.

És una bona oportunitat per veure al CN Mataró en conjunt, amb un equip Femení preparat per donar guerra durant els dos dies i amb un equip Masculí format principalment per joves promeses que pugen amb força i volen picar a la porta de la Natació estatal.

S'haurà de lluitar de valent per la permanència i quedar entre els 6 primers classificats, ja que les dues darreres posicions perden la categoria i baixen a la segona divisió catalana.

Per un altre costat, el CN Barcelona te la tradició d'organitzar el Trofeu Pàsqua i es tracta de nedar els 200 lliures en diferents categories. Per tant, durant el transcurs de la sessió del dissabte per la tarda, es nedarà els 200 lliures on participaran diferents nedadors de la categoria aleví i infantil del CN Mataró.

A continuació teniu la convocatòria de l'equip de la Copa Catalana Absoluta
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1NDViY2JkZGUtOGU0NC00Mjk2LWFhMDktMDMxZjI5MTdhZDQw&hl=en_US&pli=1

No hay comentarios:

Publicar un comentario