IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 4 de febrero de 2014

4ª Jornada de Lliga Catalana Aleví

El proper dissabte 8 de febrer del 2014 el nostre Equip Aleví nedarà la 4ª jornada de Lliga Catalana al CN Premià. Aquest cop s'enfronten a alguna prova més dura com els 200 papallona, prova que també han de dominar i saber nedar i de ben segur que ho faran molt bé.

Important jornada de lliga per sumar el màxim de punts possibles ja que perilla la classificació per equips per entrar a la final de la Copa Catalana. És molt important que tothom vingui a la competició, que no hi hagi desqualificacions i que tothom sumi el màxim de punts possibles amb bons registres a totes les proves.

L'equip femení està fent unes jornades de lliga amb unes puntuacions prou bones, però les puntuacions de l'equip masculí estan molt per sota del que volem. Així que l'equip masculí ha de fer aquest salt de qualitat i nedar totes les proves en un nivell més elevat.

Vinga!!! Que segur que ho fareu molt bé!!!

El desplaçament es farà amb cotxes particulars.




Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario