IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 5 de febrero de 2014

CAMPIONAT D'ESPANYA DE LLARGA DISTÀNCIA AL CN MATARÓ

El proper diumenge 9 de febrer del 2014 podrem veure a les nostres instal·lacions del Centre Natació Mataró els millors nedador@s d'aquesta disciplina a nivell nacional competint pel Campionat d'Espanya de llarga distància en piscina. Serà a partir de les 10.30 del matí i es nedaran les distàncies dels 3000 metres (1 sèrie categoria Infantil) i de 5000 metres (3 sèries categoria Júnior i Sènior).

Mirèia Belmonte, Clàudia Dasca, Marc Sánchez i Antonio Arroyo com a principals figures del Campionat ens mostren l'altíssim nivell que veurem el diumenge a la nostra magnífica piscina olímpica, on tindrem quatre valents nedador@s del CN Mataró que lluitaran per estar entre els millors a les seves respectives categories.


Ricard Pujol, Berta Triola i Héctor Ruíz. 2 dels quatre participants del proper diumenge

A la categoria Absoluta tenim a l'Héctor Ruíz i a l'Adrián González, que lluitaran amb els favorits Marc Sánchez i Antonio Arroyo per les primeres posicions, sense oblidar al irregular Miguel Ángel Rozas (mundialista a Barcelona 2013) que s'ha classificat "in extremis" per aquest campionat a l'última posició

A la categoria Júnior tenim en Guillem Pujol (Campió d'Europa el passat estiu en 5km a aigües obertes) i la nostra única representant femenina la Berta Triola que nedarà per segona vegada la prova dels 5000 metres en piscina. Esperem que ambdós puguin lluitar també per les primeres posicions de la categoria Júnior, ja que de potencial i de ganes en van plens, però sobretot el fet de nedar a casa els hi dóna un plus que si el saben utilitzar poden ser imparables.

Les proves es nedaran amb 2 nedadors per carrer en un total de 10 carrers, per tant, seran 20 els participants que poden estar nedant amunt i avall durant gairebé 1 hora i d'altres 1 hora i escaig.

Els nostres 3 nedadors de categoria masculina nedaran a la mateixa sèrie, on hi seran els 10 millors de  la categoria Júnior i els 10 millors de la categoria Sènior. La sèrie començarà pel voltant de les 12.20 i esperem que estigui la graderia ben plena per animar als nsotres 3 valents nedadors.

La Berta Triola nedarà a la darrera sèrie amb la doble medallista olímpica la Mirèia Belmonte, i la sèrie començarà sobre les 13.25, moment on també hi haurà d'haver el nostre estimat públic per poder portar a la Berta el més amunt de la classificació Júnior on té moltes possibilitats de donar la sorpresa.

Per tant, animem a tota la família del CN Mataró a venir el proper diumenge 9 de febrer a gaudir d'una jornada espectacular de Natació, amb curses ultra llargues,  on es poden veure diferents tàctiques dels nedador@s, desfalliments, sprints finals d'infart i d'altres sorpreses que hi poden haver.


Molta sort a tots quatre per aquest important Campionat i amb unes ganes immenses de que arribi aquest dia per veure la nostra magnífica piscina olímpica ben plena i d'aquesta manera agraïr l'esforç que ha fet el Centre Natació Mataró en l'organització d'aquest importantíssim event.

Som-hi CN MATARÓ!!!

CARTELL DEL CAMPIONAT



No hay comentarios:

Publicar un comentario