IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 24 de febrero de 2014

CAMPIONATS D'ESPANYA INFANTIL I JÚNIOR D'HIVERN A PONTEVEDRA

Del proper dijous 27 de febrer al diumenge 2 de març del 2014, 6 nedador@s del CN Mataró participaran als Campionats d'Espanya Infantil i Júnior d'hivern a la localitat gallega de Pontevedra.

Un campionat molt important ja que des de la RFEN l'utilitza com a selectiu per properes competicions internacionals on els nedador@s que hi vulguin participar hauran de fer les marques mínimes establertes als criteris de selecció.




Pel que fa a la nostra representació, portarem a 2 nedadors masculins a la categoria júnior i 4 nedador@s (3 femenines i 1 masculí) a la categoria infantil.

Categoria Júnior:
  • Martí Penedés (1996): nedarà 5 proves i lluitarà per estar entre els millors i nedar les finals per millorar les seves marques personals.
  • Guillem Pujol (1997): nedarà 5 proves i lluitarà entre els millors per realitzar les Mínimes pel Campionat d'Europa Júnior.
Categoria Infantil:
  • David Chaves (1998): nedarà 1 prova i lluitarà per marca personal i per entrar a les finals.
  • Marina Martínez (2000): nedarà 5 proves i lluitarà per fer marques personals i per entrar a les finals.
  • Carla Feliu (2001): nedarà 1 prova i lluitarà per marca personal.
  • Júlia Tomico (2001): nedarà 1 prova i lluitarà per marca personal.
Molta sort a tothom i esperem que poguem tornar de terres gallegues amb molt bones notícies i amb els objectius complerts.



No hay comentarios:

Publicar un comentario