IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 12 de febrero de 2014

Presa de temps al Trofeu del CN Premià

El proper dissabte 15 de febrer del 2014 els equips Infantil, Júnior i Absolut nedaran el Trofeu del CN Premià per mantenir el ritme de competició i qui sap, si per fer alguna que altra mínima pels propers Campionats d'Espanya de Joves a Pontevedra.

Mica en mica anem entrant al punt de la temporada on la piscina de 50 metres pren més importància, per tant aquesta competició de Premià que es fa en piscina de 25 metres, serà una de les darreres de la temporada en aquesta distància.

Esperem veure bones actuacions dels nostres nedador@s en proves no habituals i millorar les capacitats principals que apareixen amb més força quan es neda en piscina curta. Fer bé les sortides, els viratges i els inicis de les proves ben ràpids seran claus per poder obtenir bons resultats i retallar temps a les marques personals de cadascuna de les proves que es nedin.

Recordem que es convoca a tots els nedador@s directament a la piscina del CN Premià a les 15.15 on l'inici de la competició serà a les 16.30.

Des del CN Premià ens han aconsellat que la presència de pares a la grada de la piscina sigui rotatòria durant la competició ja que degut al reduït espai existent serà impossible estar tots a dintre alhora.

Moltes gràcies i sibretot molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA INFANTIL-JÚNIOR

CONVOCATÒRIA PRIMER EQUIP

No hay comentarios:

Publicar un comentario