IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 24 de marzo de 2017

2ª FASE DE LA LLIGA CATALANA ABSOLUTA

El dissabte 25 de març, el CN Mataró lluitarà per guanyar-se una plaça per la fase final de la lliga catalana absoluta a les instal·lacions del CN Igualada. Competirem en un grup de 6 clubs, on els 3 primers classificats passaran a la fase final amb els 3 millors de l'altre grup que competirà a Sabadell.

Equip Absolut i Júnior del CN Mataró

Després de l'excel·lent segona plaça aconseguida a la fase regular, esperem estar a les posicions capdavanteres i presentar la nostra candidatura al títol.

Una jornada de lliga on es veu la qualitat de l'equip, on els nedador@s s'han de sacrificar per l'equip, on s'hauran de nedar proves que dominen i d'altres que no tant.

Ens servirà per anar preparant la propera Copa d'Espanya de Clubs que tindrem la primera setmana de maig, i per aquest motiu és molt important que tots els nedador@s estiguin molt concentrats i ningú podrà errar.

Molta sort a tothom i esperem gaudir d'aquest format de competició que és molt emocionant!!!

CONVOCATÒRIA

COM ARRIBAR AL CN IGUALADA (Piscina Les Comes, c/Carles de la Riba s/n, Les Comes, Igualada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario