IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 9 de marzo de 2017

EN GUILLEM PUJOL A LA COPA DEL MÓN D'ABU DHABI AMB LA SELECCIÓ NACIONAL

El dissabte 11 de març, en Guillem Pujol competirà amb la selecció nacional a la Copa del Món d'aigües obertes que se celebra a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units). Després de l'esplèndid resultat aconseguit al Campionat d'Espanya de llarga distància celebrat a Mataró el passat mes de febrer, és l'hora de posar-se a prova amb els millors especialistes mundials de les aigües obertes.

Guillem Pujol

En Guillem nedarà la prova dels 10 km a mar obert, on es realitzaran 6 voltes d'aproximadament 1666 metres cada una. L'orientació, saber nedar en grup i evitar els cops, aprofitar-se del drafting, saber encarar els girs a boies i no perdre posicions, avituallar-se bé i tenir sempre plens els dipòsits d'energia, etc. són molts dels aspectes que en Guillem haurà de controlar per poder estar el més endavant possible.

Abu Dhabi
Fins a 72 participants lluitaran amb en Guillem per estar el més endavant possible de la prova. Esperem que en "Willy" (sobrenom que té en Guillem) pugui lluitar durant tota la prova amb les figures mundials que hi ha i arribar en el TOP 20. Per ser la seva estrena mundial absoluta seria tot un èxit.

La prova començarà a les 15.00 hora local (EAU). Aquí serà a les 11.00 i es podrà veure pel següent enllaç.


Molta sort Willy!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario